Omano Sultonato
Garbės Konsulatas
Lietuvos Respublikoje

القنصلية الفخرية
لسلطنة عمان في
جمهورية ليتوانيا

B. Senkienė. Lietuvių potencialas egzotinėse rinkose: durys atviros, o kas toliau?

Lietuvos eksportas į užsienio šalis pastaruosius kelerius metus nuosekliai auga, o Lietuvos verslas, ieškodamas plėtros galimybių, vis dažniau renkasi ne tik pažintas, tačiau ir mažai tautiečių ištirtas rinkas. Visgi daugumos įmonių pirmieji žingsniai jose būna nedrąsūs – dėl nepakankamos informacijos apie rinką ir, žinoma, atstumo. Tad kaip judėti pirmyn siūlo viena koja egzotinėse rinkose jau įsitvirtinusios Lietuvos įmonės, kai durys jose lietuviams yra plačiai atvertos?

 Skaitykite daugiau: http://www.delfi.lt/verslas/verslas/b-senkiene-lietuviu-potencialas-egzotinese-rinkose-durys-atviros-o-kas-toliau.d?id=68144028

Nuoroda: http://www.delfi.lt/verslas/verslas/b-senkiene-lietuviu-potencialas-egzotinese-rinkose-durys-atviros-o-kas-toliau.d?id=68144028

Atgal
Ar Jums reikia vizos ?
 
Omano konsulatas informuoja, kad visiems Lietuvos piliečiams, vykstantiems į Omaną, yra būtinos vizos, tačiau jos gaunamos kertant valstybės sieną. Taip pat vykstantis į Omaną Lietuvos Respublikos pilietis privalo turėti galiojantį Lietuvos Respublikos pasą.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką "Sutinku". Savo duotą pasirinkimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Plačiau apie naudojamus slapukus skaitykite "Slapukų naudojimo politikoje".

Sutinku
X