Omano Sultonato
Garbės Konsulatas
Lietuvos Respublikoje

القنصلية الفخرية
لسلطنة عمان في
جمهورية ليتوانيا

Apie Omano rinką Lietuvos verslininkai išgirs iš pirmų lūpų

Apie Omano rinką Lietuvos verslininkai išgirs iš pirmų lūpų

Šių metų spalio 15 dieną Vilniuje vyks pirmasis Lietuvos verslininkams skirtas seminaras, kurio tikslas – pristatyti Omaną kaip perspektyvią eksporto rinką mūsų šalies gamintojams. Renginį organizuoja Omano Sultonato garbės konsulatas Lietuvoje ir eksporto skatinimo organizacija „Versli Lietuva“.

Aukšti Omano vyriausybės pareigūnai apibūdins verslo steigimo Omane ir kitose Arabų šalyse aspektus, apžvelgs Arabijos pusiasalio šalių ekonominę raidą ir rinkų perspektyvas. Ypatingas seminaro akcentas – maisto produktų importo į Omaną reguliavimo analizė. Šalyje, kaip ir visame regione, egzistuoja ypatingi reikalavimai, taikomi įvežamai mėsai ir kai kuriems kitiems maisto produktams.

Omano Sultonato garbės konsulė Lietuvoje Boleta Senkienė pasakos apie verslo kultūrą, etiketą ir žmonių mentalitetą šioje šalyje ir atkreips dėmesį į tam tikrus niuansus, kuriuos dera žinoti ieškant verslo partnerių Omane.

Šioje šalyje jau dirbantys Lietuvos verslininkai pasidalins praktiniais patarimais, o neformalios diskusijos metu bus kalbama apie įvairius aspektus, padedančius užmegzti ir plėtoti ryšius su Omano verslu bei apie „namų darbus“, kuriuos derėtų atlikti prieš ieškant partnerių.

Omanas – viena sparčiausiai besivystančių Arabų valstybių, pirmoji šių metų pradžioje atidariusi diplomatinę atstovybę Lietuvoje.

Padėti plėtoti ekonominį bendradarbiavimą tarp šalių – vienas iš esminių Omano Sultonato garbės konsulato Lietuvoje tikslų.

Atgal
Ar Jums reikia vizos ?
 
Omano konsulatas informuoja, kad visiems Lietuvos piliečiams, vykstantiems į Omaną, yra būtinos vizos, tačiau jos gaunamos kertant valstybės sieną. Taip pat vykstantis į Omaną Lietuvos Respublikos pilietis privalo turėti galiojantį Lietuvos Respublikos pasą.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką "Sutinku". Savo duotą pasirinkimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Plačiau apie naudojamus slapukus skaitykite "Slapukų naudojimo politikoje".

Sutinku
X